Wat woorden niet kunnen zeggen

In dit boek heb ik mijn ervaringen met beeldende werkvormen in de hulpverlening en mijn werkzaamheden als projectmanager samengebracht. Door de kennis uit deze twee gebieden met elkaar te verbinden ontstaan er nieuwe invalshoeken en interessante mogelijkheden in veranderprocessen. In verandertrajecten en  management wordt er gestreefd naar verbetering. Dat kan gaan om een verbetering van welbevinden, van organisaties, resultaten en van producten. In alle gevallen komen er veranderprocessen op gang en worden mensen gemotiveerd om tot verbeteringen te komen.

Beeldende werkvormen en processen zijn van toepassing op projectmanagement  en verandermanagement en prima middelen om veranderprocessen aan te sturen en ondersteunen.

Het samenbrengen van het beste van beiden heeft geleid tot een transparante theorie over veranderingstrajecten, uitgewerkt met beeldende werkvormen. Hierdoor is het mogelijk om op een nieuwe en verrassende manier te kijken naar veranderprocessen. Het boek is nog verkrijgbaar.

Ik wens je veel inspiratie met die boek, of het nu is in hulpverlening of in organisaties waar mensen gemotiveerd worden om tot verandering te komen.

Ellen Budde