Image Archives

Trainingen Provincie Noord Brabant in volle gang

Het derde seizoen van de trainingen voor de Provincie Noord Brabant zijn weer in volle gang. Inspirerende en energieke dagen in de trainingen projectmanagement samen met Annelies Meijers van AMKwadraad. Voor de deelnemers direct toepasbare tools en vaardigheden, die de projectleiders en projectopdrachtgevers helpen in de uitvoering van hun complexe projecten.

Op zoek naar koffie en trends in Kopenhagen

Samen met Anneke Ammerlaan van Vision on Food, maakten wij half september met een groep medewerkers en verkopers een tweedaagse reis naar Kopenhagen op zoek naar trends en trends in koffie. Dat bracht ons, kris kras op de fiets door Kopenhagen naar markten, een foodstreet, restaurants en jonge enthousiaste ondernemers.

Training Projectmanagement Provincie Noord Brabant 2013-2014 van start.

Eind september is in samenwerking met AM Kwadraat, de tweede editie van de training Projectmanagement Provincie Noord Brabant van start gegaan. Een groep van 50 deelnemers boog zich in de Kick off over het thema: goed opdrachtgeverschap en goed opdrachtnemerschap. De trainingen, intervisiebijeenkomsten en coaching voor projectleiders en projectmanagers, opdrachtgevers en programmamanagers en projectondersteuners gingen daarmee van start.

Trainingen HvA Academie 2013-1014

Met het nieuwe studiejaar zijn ook weer de trainingen en workshops op de HvA Academie van de Hogeschool van Amsterdam gestart. Ik geef er onder andere de trainingen Samenwerken, Teamontwikkeling, Feedback, Professionalisering en Projectmanagement.

Training Provincie Noord Brabant

Startbijeenkomst van de trainingen projectmanagement op 31 oktober 2012. Samen met Annelies Meijers van AMKwadraat verzorgen wij een reeks van trainingen voor in totaal meer dan 50 projectleiders en projectondersteuners van de Provincie Noord Brabant.