Alle kikkers in de kruiwagen 8 juni

Lastige situaties op de werkvloer.

8 juni 2012.

Inleiding
In de praktijk kom je situaties tegen die niet altijd zo verlopen als je zou willen. Een vergadering waar (onverwacht) veel bezwaren blijken tegen een voorstel, een medewerker die de afspraken niet nakomt of een beleidsmaatregel die jouw werkzaamheden doorkruist. Of wat denk je van het ‘aapje‘ dat op de verkeerde schouder wordt (terug) gezet.
Ga er maar aan staan! Op iedere werkvloer doen zich dit soort situaties voor.
Je kunt soms het gevoel krijgen dat het een ware worstelpartij is om iets voor elkaar te krijgen. Troost jezelf met de gedachte dat jij niet de enige bent die wel eens worstelt met de praktijk. En dat je daar uit kunt komen. En hoe dat werkt is onderwerp van deze workshop.

De workshop
De workshop heeft een praktisch karakter waarin we na een korte inleiding aan de slag gaan met concrete praktijksituaties. Dat zijn lastige situaties  met een collega of  medewerker, in een team of in de organisatie. Ook situaties ingebracht door de deelnemers komen aan bod. Je krijgt tips en tools om op diverse situaties te kunnen reageren.

Boek
Deze workshop wordt ondersteund door het boek ‘Alle kikkers in de kruiwagen’. Tijdens de workshop ontvang je dit boek.

Wat kun je na deze workshop?
Aan het eind van deze workshop heb je concreet geoefend om adequaat te reageren op lastige situaties en heb je meerdere tips en tools, die passen bij jouw werkomstandigheden en jouw doelgroep.

Doelgroep Medewerkers en middelmanagers uit de non-profit sector
De groep bestaat uit max. 8 personen.

Gegevens
Plaats Amsterdam – centrum
Datum en tijd Vrijdag 8 juni 2012  13.00 – 17.00 uur
Kosten 125 € incl. boek

Inschrijving

Vul je gegevens in bij ‘Contact’ of stuur een mailtje aan info@ellenbudde.nl dan krijg je verdere informatie en een bevestiging van inschrijving.