Intermezzo 15 juni

Inspirerende beelden in begeleiding

Amsterdam 15 juni 2012.

Inleiding
Een afbeelding kan soms meer zeggen dan woorden. In begeleiding komen regelmatig situaties voor waarin een foto of even korte opdracht kan helpen om een thema te onderzoeken en nieuwe invalshoeken te ontdekken.

De workshop
De workshop gaat over werken met inspirerende beelden in begeleiding zoals even fantasieoefening, afbeeldingen of een tekening. De workshop zal een praktisch karakter hebben.
De workshop start met een introductie oefening. Daarna gaan we in overleg met de groep, een aantal korte individuele en groepsopdrachten uitproberen, die de deelnemer in de eigen begeleiding zou kunnen toepassen.

Boek
Deze workshop wordt ondersteund door het boek ‘Intermezzo’ Tijdens de workshop ontvang je het boek.

Wat kun je na deze workshop?
Aan het eind van deze workshop heb je meerdere werkvormen, die geschikt zijn voor jouw doelgroep, uitgekozen, uitgeprobeerd en zelf aangeboden aan andere deelnemers. Je wordt wegwijs in het boek ‘Intermezzo’ en krijgt tips en tools in handen om de opdrachten toe te passen als interventie in jouw begeleiding.

Doelgroep
Deze workshop is voor begeleiders, supervisoren en coaches, die hun repertoire van interventies willen uitbreiden met inspirerende beelden en nieuwe werkvormen. De groep bestaat uit max. 8 personen.

Gegevens
Plaats: Amsterdam – centrum
Datum en tijd: Vrijdag 15 juni van 13.00 – 17.00 uur
Kosten: 135 €  incl. boek

Inschrijving
Vul je gegevens in bij ‘Contact’ of stuur een mailtje aan info@ellenbudde.nl dan krijg je verdere informatie en een bevestiging van inschrijving.